BİLGİ İŞLEM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADALET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI Büyük Tip Lazer Yazıcı İhalesi

YAZICI SATIN ALINACAKTIRBİLGİ İŞLEM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADALET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

Büyük Tip Lazer Yazıcı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/556555
1-İdarenin
a) Adı : BİLGİ İŞLEM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADALET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : Ergazi Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 448/B 06370 Şaşmaz YENİMAHALLE/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası : 3122932049 – 3122932227
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : Büyük Tip Lazer Yazıcı
b) Niteliği, türü ve miktarı :
6.000 Adet
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : İdarenin uygun göreceği ve yüklenici veya alt yüklenicisi tarafından sağlanan depo.
ç) Süresi/teslim tarihi : Yüklenici, Ürünleri işe başlama tarihinden itibaren 140 (Yüz Kırk) takvim günü içerisinde üretecek/temin edecek, ilgili dokümanları hazırlayarak bu ürünleri eksiksiz, sorunsuz çalışır ve sağlam vaziyette muayene ve kabule hazır hale getirecektir.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalanmasını takip eden gün işe başlanacaktır.

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 31.05.2024 – 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu Ergazi Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:448/B Yenimahalle/ANKARA

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İstekliler, ihale konusu alımın alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri kısmını yeterlik bilgileri tablosunda belirteceklerdir.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:
.kisimlar td { word-wrap: break-word; word-break: break-all}
Belge Adı Açıklama Ortak Girişimlerde
Garanti Belgesi Teklif edilen Ürünlere ait garanti belgesinin bir örneği, Türkiye Mevzuatına uygun bir şekilde, Üretici veya Türkiye Distribütörü ile İstekli tarafından ıslak imzayla imzalanmış ve kaşelenmiş olarak (ayrı ayrı veya tek bir belge olarak) ihale teklif dosyasında sunulacaktır. Tek ortağın sunması yeterlidir.
Üretici veya Distribütör Garantisi Teklif edilen Ürünlerin garanti hizmetlerinin Yüklenici tarafından yerine getirilmediği durumlarda, garanti hizmetlerinin Üretici veya Türkiye Distribütörü tarafından sağlanacağına ilişkin Üretici veya Türkiye Distribütörü beyanı, imzalı ve kaşeli olarak ihale teklif dosyasında sunulacaktır. Tek ortağın sunması yeterlidir.
Satış ve Servis Yeterlilik Belgesi Ürünü teklif eden İstekli, ürünün Üreticisi veya Distribütörü tarafından ürün için hazırlanmış belgeleri kullanmaya, ürünlerin satış ve servisini yapmaya yetkilendirilmiş olmalıdır. Buna ilişkin belge Kuruma veya Ürünü teklif eden İstekliye hitaben düzenlenmiş olarak ihale teklif dosyası ile birlikte sunulacaktır. Tek ortağın sunması yeterlidir.
Satış sonrası hizmet yeterlilik belgesi İsteklinin Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgelesi’nin olması zorunludur. İlgili belge ihale teklif dosyasında sunulacaktır. Tek ortağın sunması yeterlidir.

4.3.3.
4.3.3.1. Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:
.kisimlar td { word-wrap: break-word; word-break: break-all}
Belge Adı Açıklama Ortak Girişimlerde
ISO/IEC 19752 standartları belgesi Teklif edilen tonerlerin taahhüt edilen çıktı sayısına ulaşılabildiğine dair ISO/IEC 19752 standartları belgesi (Toner modeli, toplam alınan çıktı sayısı, çıktı kalitesi, kullanılan toplam toner toz tüketimi vs.) Üretici veya Türkiye Distribütörü ile istekli tarafından ıslak imzayla imzalanmış ve kaşelenmiş olarak ihale teklif dosyası ile birlikte teslim edilecektir. Tek ortağın sunması yeterlidir.
CE normlarına uyumlu olduğuna dair belge Teklif edilen Ürünlerin CE normlarına uyumlu olduğuna dair belge, Üretici veya Türkiye Distribütörü imzalı ve kaşeli olarak ihale teklif dosyasında sunulacaktır. Tek ortağın sunması yeterlidir.
Energystar veya Blue Angel normlarına uyumlu olduğuna dair tüm teknik raporlar Teklif edilen Ürünlerin Energystar’a uyumlu olduğu www.energystar.gov adresinde veya Blue Angel uyumlu olduğu www.blauer-engel.de/en adresinde yayımlanmış olacak veya ilgili Ürünlerin Energystar veya Blue Angel normlarına uyumlu olduğuna dair tüm teknik raporlar, Üreticinin veya Türkiye Distribütörünün onayladığı bir yazı ile belgelendirilerek imzalı ve kaşeli olarak ihale teklif dosyası ile birlikte sunulacaktır. Tek ortağın sunması yeterlidir.

4.3.3.2. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:
.kisimlar td { word-wrap: break-word; word-break: break-all}
Belge Adı Açıklama Ortak Girişimlerde
end of life Teklif edilen ürünler Üreticinin üretimini durdurduğu (end of life) cihazlardan olmayacaktır. Bunu gösteren üreticinin global (uluslararası) internet sayfası dökümü, İstekli tarafından onaylanarak ihale teklif dosyasında sunulacaktır. Tek ortağın sunması yeterlidir.
Baskı Sayısı Yüklenici bu baskı sayısına kaç adet ve hangi niteliklerde toner ve drum ünitesi ile ulaşacağına dair dokümanları ihale teklif dosyası ile birlikte sunacaktır. Tonerler için her bir tonerin marka ve model bilgisi ile, tonerin orijinal ambalajlı ağırlığı, kutusuz ağırlığı ve içerisinde bulunan toner miktarlarına da yer verilecektir.(T.Ş. 11.3) Tek ortağın sunması yeterlidir.

4.3.4. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:
.kisimlar td { word-wrap: break-word; word-break: break-all}
Belge Adı Açıklama Ortak Girişimlerde
Broşür Ürünlerin ömürlü malzemelerinin (maintenance kit, fırın, drum, toner, roller vb.) kullanım sürelerini gösteren teknik doküman ve broşürler Üretici veya Türkiye Distribütörü tarafından onaylanarak ihale teklif dosyasında sunulacaktır. Tek ortağın sunması yeterlidir.
Katalog Teklif edilen “Ürünün kataloğu” ihale teklif dosyasında sunulacaktır. Ayrıca katalog üzerinde Ürünün özellikleri fosforlu kalemle çizilerek belirtilecek ve yanında işbu teknik şartnamedeki karşılık gelen madde numarası yazılacaktır. Tek ortağın sunması yeterlidir.
kanıtlayıcı detaylı teknik rapor ve belgeler Standart teknik doküman ve broşürde bulunmayan teknik özellikler için dayanağı olmayan belgeler kabul edilmeyecek, kanıtlayıcı detaylı teknik rapor ve belgeler Üreticinin veya Türkiye Distribütörünün onayladığı bir yazı ile belgelendirilerek imzalı ve kaşeli olarak ihale teklif dosyası ile birlikte sunulacaktır. Tek ortağın sunması yeterlidir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

1. Masaüstü bilgisayar temini,
2. Dizüstü bilgisayar temini,
3. Yazıcı temini,
4. Tarayıcı temini,
5. Sunucu temini,

6. Monitör temini,
7. Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, yazıcı, tarayıcı, sunucu ve mönitörün her biri, birkaçı veya tamamının temini.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Paylaş

Çerez Politikasını Kabul Ediyormusunuz ?