İstanbul Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 24 KALEM SARF MALZEME TEMİNİ İhalesi

İhalenin Adıİstanbul Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 24 KALEM SARF MALZEME TEMİNİ İhalesi
İhale Kanunu4734 sayılı Kamu İhale Kanunu
İhale TürüMal Alımı
İhalenin Yapılacağı İlİstanbul
İhalenin Tarihi29 Mayıs 2023
İhale Saati11:00
İhale iKN2023/393848
İhaleyi Yapan İdareİstanbul Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
İhalenin İlanı :
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIRİ.Ü. İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

24 KALEM SARF MALZEME TEMİNİ mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN:2023/393848
1-İdarenin
a) Adı :İ.Ü. İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI
b) Adresi :İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı Satınalma Müdürlüğü 34094 Çapa FATİH/İSTANBUL
c) Telefon ve faks numarası :0212 414 20 00 - 0212 414 21 38 - 0212 414 20 25
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın
a) Adı :24 KALEM SARF MALZEME TEMİNİ
b) Niteliği, türü ve miktarı :
24 KALEM TIBBİ SARF MALZEME
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer :İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı Taşınır Kayıt Ve Kontrol Birimi Ayniyat Deposu
ç) Süresi/teslim tarihi :Mal alımı ile birlikte montaj gerektiren işler de dahil olmak üzere sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren Teknik Şartname Teslimat Şekli maddeleri dikkate alınarak teslim edilir. Yüklenici son teslim günü kalan malların tamamını ilgili birimin yazılı talebini beklemeksizin teslim etmek zorundadır. Sözleşmenin imzalanmasına müteakip 30/06/2024 tarihine kadar İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Taşınır Kayıt Ve Kontrol Birimi Ayniyat Deposuna teslim edilmek zorundadır.
d) İşe başlama tarihi :Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren işe başlanır.

3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati :29.05.2023 - 11:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) :İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Fizik Tedavisi Binası 1. Kat İhale Salonu Çapa - Fatih / İSTANBUL

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

Yerli malı teklif edecek istekliler; üreticinin kayıtlı olduğu TOBB veya TESK’e bağlı odaborsa tarafından düzenlenen Yerli Malı Belgesini ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

İhale komisyonunca değerlendirilmek üzere Teknik Şartname de istenen numuneyi belirtilecek süre içerisinde teslim tutanağıyla komisyona teslim etmelidirler. Teslim edilen numuneler, üzerinde ihale ve istekli bilgileri ile ihaledeki kalem sırası ve adı belirtilmek üzere üzerine etiket yapıştırılarak, dizi pusulasına bağlanarak ihale sonrasında sunulacaktır. Yapılan numune değerlendirmesinde numunenin uygun olup olmadığı beliritilerek, kullanım ömrü dikkate alınarak en az bir adet numunenin 13.06.2019 tarihli ve 30800 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik doğrultusunda kurul ya da yargı kararları üzerine yeniden değerlendirilmesi açısından muhafaza edilecektir.

Teklif edilen 16,17,18,23,24 nolu kalemlerde  Orijinal katalogu verilecektir.

4.3.2. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği İdari Şartnamenin 7nci maddesi dışındaki maddeleri ile teknik şartnamede belirtilen aşağıdaki belgeler:
table.tbl {width:100%;} table.tbl tr td, table.tbl tr th {padding:4px 8px;border: 1px solid black;border-collapse: collapse;word-wrap: break-word;word-break: break-all;}Tüm Kısımlar style="font-weight:bold;font-size:15px;text-align:center;height:25px;width:50%">Açıklama
Belge Adı
ADR Belgesi 4 nolu kalem için; ürünün uluslararası tıbbı atık kutularının mevzuatına uygunluğunu gösteren ADR Belgesi (UN 3291) sunulmalıdır.
16 maddelik ürün güvenlik bilgi formu 6 -7-9 nolu kalemler için; ürünün Avrupa Konseyi 99/45/EC direktifine göre hazırlanmış 16 maddelik ürün güvenlik bilgi formu olmalı ve sunulmalıdır.
TSEK/TSE veya ISO belgesi ve ÇED raporu 7 - 9 nolu kalemler için; TSEK/TSE veya ISO belgesi ve ÇED raporu sunulmalıdır.
Mikrobiyal analiz raporu 7 nolu kalem için; ürünün mikrobiyolojik etkinliğini gösteren test raporu sunulmalıdır(Sağlık Bakanlığı Ref. Lab. Olan Kalite Sistem lab. Tarafından hazırlanmış mikrobiyal analiz raporu)
Mikrobiyolojik Aktivite Belgesi 15 -16-17 -18-21 -22 -23 -24 nolu kalemler için ; ürünün T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler veya üniversite hastanelerinden alınan Mikrobiyolojik Aktivite Belgesi sunulmalıdır.
Biyosidal Ürünler Yönetmeliği kapsamında ruhsat belgesi veya Biyosidal Envanteri Listesinde kayıtlı olduğunu gösterir belge 15 -17 -18-21 -23 nolu kalemler için; Biyosidal Ürünler Yönetmeliği kapsamında, Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünce verilmiş ruhsat belgesi veya Biyosidal Envanteri Listesinde kayıtlı olduğunu gösterir belge sunulmalıdır.
Ürün Güvenlik Veri formu 15 -24 nolu kalemler için; Ürün Güvenlik Veri formu sunulmalıdır.
Ulusal Bilgi Bankası (UBB) kodu 16-19 nolu kalemler için; Teklif edilen ürün T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış Ulusal Bilgi Bankası (UBB) koduna sahip olmalıdır.
Korozyon analiz test raporları 19 nolu kalem ;Ürünün her türlü cerrahi aletin,anestezi aksesuarlarının(maske,ambu vb.)ve fakültemiz demirbaşına kayıtlı Storz,Olympus,Pentax,Fujinon marka endoskopların dezenfeksiyonu için uygun olduğunu, paslanma, korozyon, endoskop kılıflarında yumuşama gibi zedelenmelerine neden olmadığını belgeleyen yukarıda sözü edilen markalar tarafından verilmiş uygunluk belgelerini veya uluslararası referans merkezlerden alınan korozif etkisi olmadığına dair korozyon analiz test raporları sunulmalıdır
Mikrobiyolojik Aktivite Belgesini 19 nolu kalem için ; Ürünün, bakteriler, mantarlar ve virüsler (Hepatit B, Hepatit C, HIV dahil) üzerinde öldürücü etkiye sahip olduğunu gösterir T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler, üniversite hastaneleri veya uluslararası referans merkezlerden alınan Mikrobiyolojik Aktivite Belgesini sunulmalıdır.
İthalat Uygunluk Belgesi / İmalat Üretim Belgesi 20 nolu kalem için; İstekliler ithal ürün için Tütün ve Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkiler piyasası düzenleme kurulu (TAPDK) İthalat Uygunluk Belgesi ve Dağıtım Yetki Belgesinin aslı veya noter onaylı fotokopisini, yerli ürün için İmalat Üretim Belgesi ve TAPDK Dağıtım Yetki Belgesinin aslı veya noter onaylı fotokopisini sunulmalıdır.
Biyosidal Ürün Ruhsatı 22 nolu kalem için; Ürünün Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından verilen Biyosidal Ürün Ruhsatı sunulmalıdır.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

İhale Bilgileri

İhale TürüMal Alımı