Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ Moleküler Patoloji 3 Kalem Laboratuvar Testi İhalesi

İhalenin AdıSağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ Moleküler Patoloji 3 Kalem Laboratuvar Testi İhalesi
İhale Kanunu4734 sayılı Kamu İhale Kanunu
İhale TürüMal Alımı
İhalenin Yapılacağı İlEdirne
İhalenin Tarihi25 Eylül 2023
İhale Saati11:00
İhale iKN2023/848248
İhaleyi Yapan İdareSağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ
İhalenin İlanı :
LABORATUVAR TESTİ SATIN ALINACAKTIRYÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

Moleküler Patoloji 3 Kalem Laboratuvar Testi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN:2023/848248
1-İdarenin
a) Adı :YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : BALKAN YERLESKESI 1 Merkez/530
c) Telefon ve faks numarası :5610926 - 2842353889
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın
a) Adı :Moleküler Patoloji 3 Kalem Laboratuvar Testi
b) Niteliği, türü ve miktarı :
Kanser Paneli Yeni Nesil Dİzileme NGS Sistemi 3456 Test HPV DNA PCR 350 Test MGMT Analiz 48 Test
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer :Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü (Hastane) depo görevlisi aracılığıyla ilgili bölüme teslim edilecektir.
ç) Süresi/teslim tarihi :İhale edilen mallar sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15+365 takvim günü içinde( kit ve test karşılığı kurulacak cihazlar için ilgili birim işyeri teslim yaptıktan sonra 15 gün kurulum süresi verilecektir.) hastanenin ihtiyaçları ve stoklama durumu göz önüne alınarak, Malzeme Talep Yönetim Birimine bildirilecek olup, Malzeme Talep Yönetim Birimi gelen talepler ile ilgili olarak firmalara sipariş formu geçecek, acil kodlu siparişlerin teslim süresi 48 (kırksekiz) saat , rutin kodlu siparişlerin teslim süresi 15 (onbeş) gündür. İşyeri Teslimi ilgili biriminin uygun olduğu tarihte gerçekleşecek olup bu süre 30 günü geçmeyecektir.
d) İşe başlama tarihi :Sözleşmenin imzalanması ile

3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati :25.09.2023 - 11:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) :T.Ü. Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü İhale Salonu Balkan Yerleşkesi/EDİRNE

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

Testler UTS Kapsamında ise;

1.İstekliler, teklif ettikleri ürünlerin tamamının   UTS kodlarını elektronik tekliflerinde sunmalıdırlar.

2. İstekliler teklif ettikleri ürünlerle ilgili  (ithalatçı veya imalatçı olmaları durumuda dahil) satış yapmaya yetkili olmaları zorunludur.( İhale tarihi itibariyle bayili işlemlerinin veya ithalatçı işlemlerinin veya üreti olmaları halinde uts kayıt işlemlerinin tamamlanmış olması zorunludur.)

3. Teklif veren istekliler yukarıda yazılı şartları kabul etmiş sayılır. İhale sonrasında veya daha sonrasında  UTS kayıtlarında sorun tespit edilmesi(ihale tarihi itibari ile kayıtlarının olmaması, bayilik onayının bulunmaması, sgk onayının yapılmamış olması vb.) durumunda oluşabilecek her türlü maddi zarar(sgk kesintisi vb.) yüklenici sorumluluğunda olup  zararın tamamını karşılamakla yükümlüdür. 

 


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter
belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerde belirtilen serbest bölge faliyet belgesine ilişkin bilgiler.
İsteklilerin yukarıda sayılan bilgilerden, kendi durumuna uygun bilgi veya bilgileri belirten isteklilerin yeterlik bilgileri tablosu uygun kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgelerdeki bilgiler ile tevsik edilir.

UTS Kapsam dışı olarak teklif edilen testler

1-Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi.

2-Aday veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu.

3-Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlilik belgesi.

4-İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi.

5-İsteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

6-Türkiye dışında üretimi gerçekleştiren istekliler ise ilgili ülke mevzuatına göre imalatçı olduklarını kanıtlayan belge veya belgeler.

İsteklilerin bayi olmaları halinde bayiliklerini kanıtlayıcı tüm belgeleri asıl veya noter onaylı suretlerini sunmak zorundadırlar.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

İstekliler teklif ettikleri testlerin ve bu testlerin kullanılması için kuruma kurulacak olan cihazların kataloglarını elektronik olarak( usb bellek ile) tesvik edici belgelerin ekinde ihale komisyonuna sunmalıdırlar.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecektir.
table.tbl {width:100%;} table.tbl tr td, table.tbl tr th {padding:4px 8px;border: 1px solid black;border-collapse: collapse;word-wrap: break-word;word-break: break-all;}Fiyat Dışı Unsur Değerlendirme Yöntemi: Diğer (Manuel Giriş)
Fiyat Dışı Unsur Formülü, Tanımı ve Açıklamaları
Fiyat Dışı Unsurlar : Aşağıda belirtilen fiyat dışı unsurlar kit ya da cihaz kılavuzu üzerinde işaretlenmeli; 1- Verilecek olan izolasyon kiti sitozin deaminasyonu engelleyen ve yeni nesil dizileme sistemine uyumlu olması (10 puan) 2- Teklif edilen kitler 12000 primere kadar tek bir primer havuzu kullanması ve amplikon temelli olması. Bu sayede her bir panel için tek reaksiyon kurulması ve farklı paneller aynı çalışmanın içerisine entegre edilebilmesi. (10 puan) 3- Teklif veren firmanın ,NGS sistemine tek bir seferde en az 80 farklı DNA ve RNA panelini aynı anda sekanslanmasını gerçekleştirmesi (10 puan) En düşük fiyat: X Teklif edilen fiyat: Y Hesaplama:( X/Y*75)+a+b+c A firması için hesaplama: (95/100*70) + 30 = 96,5 Puan B firması için hesaplama: (95/95*70) + 10 = 80 Puan Sonuçta A firmasının toplam teklif fiyatı değerlendirmede fiyat dışı unsurlar dikkate alındığında en yüksek puanı aldığı için seçilecektir.




6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

İhale Bilgileri

İhale TürüMal Alımı